• "Vorige week hebben wij een studio fotoshoot laten doen door Annette. Wat een prachtige foto's hebben we gekregen van onze twee Aussies!  Annette zorgde voor een vertrouwelijke sfeer voor onze twee honden, zeker voor onze pup van 5 maanden was dit erg fijn. Beide konden hun eigen gang gaan wat zorgde voor dit mooie resultaat.

  Wij raden iedereen aan zo'n prachtige fotoshoot te boeken, resultaat is echt fantastisch!  Annette nogmaals bedankt en wij komen zeker nog een keer terug..."

  Maaike
  Maaike
 • Ik wilde altijd al een duo portret van mijn twee honden, maar kon niemand vinden die dat kon. Totdat ik de foto's van Annette zag, echt zo mooi!!!

  Dus met de hondjes van Noord-Holland naar Overijsel gereden. En dat was het meer dan waard, het portret is zo mooi geworden.

   

  Andrea
  Andrea
 • 'Onze 2 staffords zijn gek op onze cavia’s en nu is dit niet de meest voorkomende combinatie haha. 

  Annette heeft het met een ontspannen sfeer en veel geduld goed weten vast te leggen. 

  Een echte Aanrader voor een mooie shoot van je favoriete dieren.'

  Yvonne
  Yvonne
 • "Ontzettend genoten van de manier waarop Annette mijn kleine meiske Happy wist vast te leggen. De foto's komen volledig tot zijn recht: het is echt Happy, 100%!  Samen hebben we genoten van het op het strand zijn, waarbij er zelfs tijd was om met zijn tweeën op de foto te gaan.  Bedankt Annette, voor deze bijzondere ervaring en voor de foto's die dat moment vasthouden!"

  Jantine
 • 'Op de dag voordat we hem moesten laten gaan, heeft Annette een prachtige fotosessie van onze Berner James genomen (Gelukkig kon ze heel snel).

  Nu hebben we hem niet alleen in herinnering, maar ook dankzij Annette 100x70 cm op canvas. En daar zijn we superblij mee.

  De sessie is zo mooi geworden ze heeft James vastgelegd precies zoals hij was. Annette hiervoor onze dank !!!'

  Maureen
 • 'Annette heeft onze drie huisdieren (hond, twee katten) gefotografeerd. Drie dieren met elk een eigen karakter en anders reagerend op Annette en haar fototoestel.

  Annette is een natuurtalent, aangezien wij onze dieren op de foto’s terug zien zoals wij ze kennen, en dat is toch wat je wilt als je dierbaren worden vastgelegd!'

  Ingeborg
 • 'Prachtige foto's heeft Annette van onze Aussie gemaakt. Ze neemt alle tijd voor jou en je dier(en).'

  Carla
Portret_foto_Tornjak_hond
Vier_honden_studio_fotografie
rennende_hond_foto


Next
Portretten
Previous
Kinderen
More Portfolios