Dieren,  Honden,  Portret,  Uncategorized

Welkom!

Herder_pup_hondenfotograaf_zwolle
Herder puppy Bella op een koude ochtend

Welkom op mijn website, leuk dat je rondkijkt! 

Vanaf heden (februari 2019) ben ik weer aan het werk. We zijn namelijk net verhuisd naar Zwolle. Mail (fotohagemeijer@gmail.com) en telefoon (06-43131536) zijn hetzelfde gebleven.

Ben je geïnteresseerd in een fotosessie met jouw hond(en), kat(ten), paard(en) of andere dieren, dan kun je dus nu weer een afspraak maken! Bel of stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer info of het maken van een afspraak.

Op onze oude locatie hadden we een studio, nu helaas niet. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe studio, dus weet je iets in de buurt van Zwolle, dan hoor ik het graag. Daarom ga ik nu voornamelijk op locatie buiten fotograferen. Ik kan eventueel wel (vanaf maart) mijn mobiele studio meenemen als je voldoende ruimte (5x5m) hebt om bij je thuis te fotograferen. 

Website onder constructie – excuses!

Het is een nieuw jaar dus ben ik even bezig om de website wat te actualiseren. Het kan zijn dat je daarom op bepaalde pagina’s nu even geen info ziet. Binnenkort staat het er weer op, maar vraag gerust als datgene wat je zoekt nu nog niet te zien is!

Ik hoop je snel te zien! 🙂

2 Comments

  • Jane

    Vivamus eu felis tempor, venenatis nisl id, elementum leo. Quisque non sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque mollis odio quis mi euismod, non posuere lorem cursus.

    • John

      Primis turpis ad class fermentum lorem porttitor maecenas vitae vivamus ornare conubia, morbi quis fermentum ut posuere risus aliquet volutpat suspendisse dictumst, pharetra vitae auctor pulvinar elementum curae diam volutpat sagittis aenean.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *