Welkom!Welkom bij Furry Friend Photography!

Mijn naam is Annette Hagemeijer (op de foto zie je me met mijn lieve dochter Sammie, die zelf heel verdienstelijk fotografeert en me vaak helpt als assistent). Al vanaf ik op mijn 10e verjaardag een cameraatje kreeg van mijn vader ben ik geïnteresseerd in fotografie. Een jaar of 20 geleden heb ik de vakopleiding van de Fotovakschool in Amsterdam gedaan, omdat ik het fotograferen niet kon laten.

In mijn vrije tijd zijn mijn eigen kinderen en honden mijn favoriete onderwerpen. Je hebt er geduld voor nodig maar het leuke van kinderen en dieren is dat ze zich niet zo bewust zijn van de camera, en natuurlijk onverwachte dingen doen. Ik vind het erg leuk om juist die onverwachte momenten vast te leggen. Ik heb van jongs af aan altijd veel dieren gehad en ben dus gewend om met dieren om te gaan.

Vandaar dat ik me heb gespecialiseerd in het fotograferen van huisdieren, met of zonder jeugdig baasje. In de praktijk zijn dat meestal honden en katten, maar andere dieren vind ik ook te gek! Overigens vind ik het ook leuk om jou en/of je gezin te fotograferen dus schroom niet en vraag naar de mogelijkheden!

Bij voorkeur fotografeer ik op locatie, want dan kunnen dieren nog meer zichzelf zijn, en dat geeft de meest ongedwongen en vrolijke foto’s, maar ik heb ook een studio in Ossenzijl waar ik huisdieren kan fotograferen. Mijn studiostijl is vooral kleurrijk te noemen, omdat ik daarvan hou :). Ik heb altijd diverse kleuren op voorraad waar je uit kunt kiezen. Kijk eens in mijn studioportfolio voor voorbeelden.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier! Wil je meer zien, stuur me een mailtje, volg me op Facebook (@annettehagemeijer.nl) of op Instagram (voor hondenliefhebbers: @furry.friend.dogphotography, voor kattenliefhebbers: @furry.friend.cat.photography).

Ik hoop jou, je familie en/of jouw huisdier eens te verwelkomen!

Liefs Annette

furry_friend_photography_logo
Boek je sessie