Welkom!

Mijn naam is Annette Hagemeijer. Al vanaf ik op mijn 10e verjaardag een cameraatje kreeg van mijn vader ben ik geïnteresseerd in fotografie. Een jaar of 15 geleden heb ik de vakopleiding van de Fotovakschool in Amsterdam gedaan, omdat ik het fotograferen niet kon laten.

In mijn vrije tijd zijn mijn eigen kinderen en huisdieren (honden, kat, varkens, geiten enz) mijn favoriete onderwerpen. Je hebt er geduld voor nodig maar het leuke van kinderen en dieren is dat ze zich niet zo bewust zijn van de camera, en natuurlijk onverwachte dingen doen. Ik vind het erg leuk om juist die onverwachte momenten vast te leggen. Ik heb van jongs af aan altijd veel dieren gehad en ben dus gewend om met dieren om te gaan.

Vandaar dat ik me heb gespecialiseerd in het fotograferen van huisdieren, met of zonder jeugdig baasje. In de praktijk zijn dat meestal honden en katten, maar andere dieren vind ik ook te gek! Overigens vind ik het ook leuk om jou en/of je gezin te fotograferen dus schroom niet en vraag naar de mogelijkheden!

Bij voorkeur fotografeer ik op locatie, want dan kunnen dieren nog meer zichzelf zijn, en dat geeft de meest ontspannen en vrolijke foto’s, maar ik kan ook met mijn mobiele studio naar je toe komen. Daarvoor heb ik wel redelijk veel ruimte nodig (ongeveer 5x5m).

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier! Wil je meer zien, stuur me een mailtje, volg me op Facebook (Annette Hagemeijer Fotografie) of op Instagram (@annettehagemeijer_photography).

Ik hoop jou, je familie en/of jouw huisdier eens te ontmoeten!

Liefs Annette

 

 

 

Boek je sessie