Cursus,  Dieren,  Honden,  Katten,  Studiofotografie,  Uncategorized

B O E K!

📖🐕🐈🐇📸

Onlangs werd ik benaderd door de Zoom Academy (van fototijdschrift Zoom) of ik mee wilde werken aan een online cursus huisdieren fotograferen én een cursusboek voor Zoom Academy, en vandaag ontving ik het resultaat!! ✨😍

In het boek staan meerdere foto’s van mij en ik voor een aantal hoofdstukken over het fotograferen van honden, katten en kleine dieren in de studio geïnterviewd. ✨😍 Voel me vereerd!☺️(‘n kleine rectificatie: mijn website is www.furryfriendphotography.nl)

Ben je geïnteresseerd in deze online cursus plus boek, klik dan hier: https://www.zoomacademy.nl/course?courseid=huisdieren

Foto op de eerste pagina, daar kan ik de credits niet voor nemen, die is van iemand anders 😉
Mijn bijdragen staan in diverse hoofdstukken, zoals deze
Boek je sessie