Kunstwerk,  Uncategorized

Black Friday actie!

ALLEEN VANDAAG! FOTO AQUAREL van €40 voor €25!! 📷🖌

Digitaal

Stuur mij een foto* en ik maak er in Photoshop een aquarel** van! Je ontvangt deze dan binnen enkele dagen digitaal in hoge resolutie in de mail. Je kunt ermee doen wat je wilt! Bv een mooie afdruk laten maken als sint of kerstcadeau 🎁🌲

Liever een afdruk?

Ik kan nu ook de foto aquarellen laten afdrukken op prachtig Hahnemühle Fine Art papier. Dit is 100% handgeschept zacht en glad katoenen papier dat qua structuur precies lijkt op aquarelpapier, incl een fijne structuur. Zo wordt je foto aquarel een kunstwerk aan de wand!Black Friday prijs:Maat 20x30cm = €35 (incl bewerking naar aquarel en verz.)Maat 30x45cm = €60 (incl bewerking naar aquarel en vers.)

Voorbeeld

Hier zie je een voorbeeld dat ik maakte voor Marrie. Marrie’s boxer werd gefotografeerd door @Judith Heutink, vervolgens door mij getransformeerd in een aquarel (2e foto) en afgedrukt op Fine Art papier (1e foto). Meer voorbeelden en info vind je hier.

*Let bij de keuze van de foto op:

– Liefst zo hoog mogelijke resolutie

– Een foto met veel contrast wordt het mooist

Bij twijfel over de kwaliteit van de foto: Stuur me vrijblijvend een PB met de foto die je zou willen laten bewerken, en ik kijk of het kan.

**Een digitale aquarel dus, geen geschilderde 😉#blackfriday2020 #blackfridaydeals#fotografie#kunstwerk#aquarelvanfoto

Boek je sessie