Covid-19


Informatie over mijn Covid-19 beleid

* Ik bied alleen fotoshoots aan op een rustige buitenlocatie in de héle vroege ochtend (in het eerste uur ná zonsopgang) of vlak voor zonsondergang, om de drukte te vermijden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het licht prachtig is. Er mogen twee mensen mee met de hond die gefotografeerd wordt (vooralsnog ook max 2 honden, omdat het anders moeilijk te handelen is voor de baasjes).

* Neem eigen speeltjes/snoepjes mee voor de hond.

* Uiteraard houden we 1,5 m afstand.

* Voor en na iedere fotoshoot was ik grondig mijn handen en reinig ik mijn apparatuur.

*Als ik klachten heb, verzetten we de afspraak.

*Kom alleen als volledig gevaccineerd bent en/óf je geen klachten hebt (ook milde! of twijfel) zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts of benauwdheid. Ook bij koorts of benauwdheid van een van de gezinsleden/huisgenoten. Of als je in de afgelopen twee weken in contact bent geweest met iemand met corona.

*Vlak voor de geplande afspraak zullen we via de app contact met je opnemen om na te vragen of er gezondheidsklachten gerelateerd aan COVID-19 aanwezig zijn. 

*Afspraken kunnen ten allen tijde kosteloos verzet worden.

NB: Soms komen honden over me heen rennen tijdens het fotograferen, dus het is wel belangrijk dat je dat geen probleem vindt (ik zal ze uiteraard niet met opzet aanhalen).

*Kattenfotografie: In sommige gevallen is het mogelijk dat ik bij je thuis kom, uiteraard als jij en je huisgenoten gezond zijn, maar dan moet de ruimte goed geventileerd zijn en kan er maar 1 persoon bij de shoot aanwezig zijn.

Boek je sessie