Covid-19 beleid

Informatie over mijn Covid-19 beleid

* Ik bied alleen fotoshoots aan op een rustige buitenlocatie in de héle vroege ochtend (in het eerste uur ná zonsopgang), om de drukte te vermijden. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het licht prachtig is. Er mogen twee mensen mee met de hond die gefotografeerd wordt (vooralsnog ook max 2 honden, omdat het anders moeilijk te handelen is voor de baasjes).

* Neem eigen speeltjes/snoepjes mee voor de hond.

* Alleen fotoshoots in de directe omgeving (ongeveer 10-15km) van Zwolle.

* Uiteraard houden we 1,5 m afstand.

* Voor en na iedere fotoshoot was ik grondig mijn handen en reinig ik mijn apparatuur.

*Ik plan max 1 klant per dag.

*Als ik klachten heb, verzetten we de afspraak.

*Kom alleen als je geen klachten hebt (ook milde! of twijfel) zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts of benauwdheid. Ook bij koorts of benauwdheid van een van de gezinsleden/huisgenoten.

*Vlak voor de geplande afspraak zullen we via de app contact met je opnemen om na te vragen of er gezondheidsklachten gerelateerd aan COVID-19 aanwezig zijn. 

*Afspraken kunnen ten allen tijde kosteloos verzet worden.

NB: Soms komen honden over me heen rennen tijdens het fotograferen, dus het is wel belangrijk dat je dat geen probleem vindt (ik zal ze uiteraard niet met opzet aanhalen).

Boek je sessie