Ben je op zoek naar een origineel cadeau?! Voor jezelf of iemand anders? Wat dacht je van een aquarelversie van een foto van jouw huisdier? Ik maak speciaal voor jou in Photoshop een aquarelvariant en stuur je die digitaal toe. Je kunt ermee doen wat je wilt: delen op Social Media, je website of laten afdrukken. De keuze is aan jou. De kosten bedragen slechts €40. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs de foto door mij te laten afdrukken op prachtig handgeschept Fine Art papier, dat lijkt op echt aquarelpapier, zodat het als een kunstwerk nog meer tot zijn recht komt aan de wand.

Boxer Laika. Originele foto door Judith Heutink.

Lijkt je dat leuk? Stuur me dan je foto ter beoordeling met wetransfer naar mijn mailadres fotohagemeijer@gmail.com en als het kan, maak ik er een waterverfversie van. Zet je mobiele nummer ook in de mail voor de betaling (je krijgt een tikkie na afloop) en evt overleg. NB Lees de tips over het kiezen van de juiste foto hieronder even voordat je de foto kiest/stuurt.

Jet. Originele foto door Claudia Groenewegen.

TIPS: Voor een goed resultaat moet de foto contrastrijk zijn (dus met licht en donker, en niet bv 1 bruine hond in een bruine achtergrond) en voldoende informatie (pixels) bevatten, dus stuur me de originele foto rechtstreeks van je computer of je telefoon en niet via Facebook oid. Een foto moet ongeveer 6 MB minimaal zijn. Mocht de foto niet voldoende info bevatten, dan laat ik je dat weten. Uiteraard hoef je dan niet te betalen.

Oudduitse herder Eloy. Originele foto door Annette Hagemeijer.
Laekense herders Aagje en Akse. Originele foto door Annette Hagemeijer
Boek je sessie