Nabestellingen


Prijsindicatie voor wanddecoraties

Directdruk op Dibond (aluminium variant), mooi bij een contrastrijke foto

Ik krijg vaak de vraag, wat kost nou zo’n wanddecoratie. Dat is moeilijk aan te geven omdat het van veel factoren afhangt, zoals exacte maat, leverancier en dagprijs. Met deze tabel wil ik je een indicatie geven van de prijzen. Je kunt ervan verzekerd zijn dat ik alleen bij de beste leveranciers bestel, zodat ik kwaliteit kan garanderen en waarbij de levensduur van de foto’s, bij normaal gebruik, zeer lang is. Hier genoemd zijn de meest voorkomende materialen: klassiek canvas, echte foto achter acrylglas (met of zonder anti-reflectie), en aluminium/HD metalprint (weerbestendig). Daarnaast zijn bv hout, forex of textielposter beschikbaar of andere aluminium variaties. De prijzen daarvan komen in de buurt van de klassiek canvas en foto achter acrylglas. Voor exacte prijzen, mail me. Ook als je een afwijkende maat wilt of een ander materiaal.


Klassiek canvas

maatwanddecoratie: klassiek canvas
Klein 20x30cm€150
Medium 40x60cm€250
Groot 60x90cm€600
Zeer groot 80x120cm€750

Foto achter acrylglas

Foto achter (glanzend) acrylglas
maat wanddecoratie: foto achter acrylglas
Klein 20x30cm€195
Medium 40x60cm€395
Groot 60x90cm€795
Zeer groot 80x120cm€1295

Weersbestendig aluminium

Weerbestendige aluminium print voor buiten/HD metal print
maat weerbestendige wanddecoratie op aluminium voor buiten*
Klein 20x30cm€250
Medium 40x60cm€450
Groot 60x90cm€850
Zeer groot 80x120cm€1350
*HD metalprint. Er zijn ook minder weerbestendige opties op aluminium verkrijgbaar, die zijn uiteraard wat goedkoper.

NB De prijzen hangen af van exacte maat, materiaal en zijn onderhevig aan prijsaanpassingen bij de leveranciers. De prijzen zijn incl. ophangmateriaal en excl verzendkosten. Maten vanaf 80x120cm breng ik zelf bij je thuis. Luxe ophangbaklijsten zijn niet meegerekend. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze een indicatie betreffen.


Heel veel andere opties voor wanddecoraties…

Wil je ingelijste foto: goed idee! Laat je door mij adviseren over de vele mogelijkheden. Hieronder zie je een voorbeeld van een ingelijste foto.

Mat afgedrukte foto met passe-partout en galerielijst – buitenmaat 115x83cm

Ansichtkaarten/albums/IXXI/textielposters enz

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor je foto’s. De een nog leuker dan de andere! 🙂 Je begrijpt misschien dat het schier onmogelijk is om alle prijzen hiervan weer te geven, al was het maar door de prijsfluctuaties bij de leveranciers. Vraag me gerust vrijblijvend naar prijzen. Je zit nergens aan vast als je het me vraagt.

IXXI van duo kattenportret (met dank aan @tikkieretro op Insta)

Digitale foto’s

Bij iedere afdruk of wanddecoratie die je besteld, ontvang je gratis een social media bestandje met discreet logo. Deze is uitsluitend voor online gebruik en kan niet afgedrukt worden.

Wil je heel graag een hoog resolutie bestand aanschaffen? Dan geldt het volgende. Hoog resolutie digitale bestanden worden volledig nabewerkt geleverd, incl een social media bestandje voor online gebruik. Deze kunnen voor privégebruik* afgedrukt worden zo vaak je maar wilt en hoe je maar wilt. Het copyright wordt niet afgekocht, dat blijft altijd bij mij berusten.

1 hoog res digitaal bestand€65
3 hoog res digitale bestanden€150
5 hoog res digitale bestanden€250
10 hoog res digitale bestanden€400
20 hoog res digitale bestanden€700

*Prijzen voor zakelijk gebruik op aanvraag


Albums/folioboxen enz

Voor prijzen van afdrukken, foto albums, kalenders, posters met alle foto’s uit een sessie en polioboxen met prints, vraag naar de prijslijst.

Boek je sessie