Reacties klanten

Prachtige foto’s, mooie bewerkingen en veel geduld met een pup! Aanrader!

Willeke

Geweldige ervaring. Tweemaal een fokkers shoot van drie sessie gedaan. Zes prachtige series van het Laekense Herder nest tot 15 weken. Heel blij mee. Annette is relaxed en neemt alle tijd. Hilarisch hoogtepunt is de badkuip foto. Die hangt nu 120 bij 80 in onze woonkamer.

Margreeth

Een badkuip vol puppies 😉

Judith

Vandaag een duoshoot laten doen met een kat en een hond, het was de eerste keer voor Annette maar ze ging de uitdagen en de resultaat er van is echt super. Wat is Annette een top fotograaf, ik raad haar zeker bij andere aan :). heb echt een super midagje gehad en de diertjes ook.

Lieve vrouw met een berg geduld. Neemt haar passie serieus en maakt prachtige foto’s!

Wiepkje

Annette heeft al meerdere malen foto’s gemaakt van mijn (kleine) kinderen en honden. Voor beide is er genoeg geduld en creativiteit nodig. Ze weet ze op de juiste manier te benaderen en maakt prachtige foto’s! Prettig om naar terug te keren.

Lisa

Ik wilde altijd al een duo portret van mijn twee honden, maar kon niemand vinden die dat kon. Totdat ik de foto’s van Annette zag, echt zo mooi!!! Dus met de hondjes van Noord-Holland naar Overijsel gereden. En dat was het meer dan waard, het portret is zo mooi geworden. Heb het meteen via Annette op canvas laten uitvergroten (60/60cm) en een mooi zwarte lijst er omheen. Echt een mega aanrader voor trotse honden- of kattenbaasjes!!!

Andrea

Annette zorgt voor een fijne sfeer tijdens de fotoshoot en legt alles goed uit. Mijn honden voelden zich erg op hun gemak. De foto’s zijn prachtig! Ik kom zeker nog eens terug!

Iris

Super leuke, maar ook professionele fotoshoot in ‘de natuur’ gemaakt met onze drie Chows. Het knappe van de foto’s, los van het feit dat ze mooi zijn, is dat de karakters van het individu te zien zijn. Annette, top gedaan!

Monique

Annette heeft prachtige foto’s van mij dieren (veestapel) gemaakt. De geiten, varkens en papegaaien staan er prachtig op! Annette heeft zelf veel ervaring met dieren en dat merk je. Zeker geen standaard plaatjes, maar hele mooie unieke foto’s. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar (huis)dier op een natuurlijke manier laten fotograferen!

Sebastiaan

Annette heeft een prachtige reportage gemaakt bij ons op locatie van onze kudde Drentse Heideschapen. Met een perfecte timing, heeft ze voor mij een heel bijzonder moment vastgelegd van mijn Border Collie Finn, die de dominantie strijd aanging met één van de schapen uit de kudde. Bedankt Annette voor de prachtige reportage.

Michel

Maandag fotoshoot gehad met mn paardje de foto’s zijn zoo mooi geworden ben er erg trots op. Heel erg bedankt.

Maroucha

Je moet er vroeg je bed voor uit, maar dan heb je ook wat! Annette zocht een grijze hond en een grijze achtergrond en wij hebben beide, vandaar dat ze een fotoshoot kwam doen. Ook onze andere dieren mochten meedoen, twee katten en een pup van 6 mnd. Wat ik erg mooi vind is dat ze van alle dieren het karakter heeft weten te pakken. Met veel geduld, aandacht en soms een snelle actie heeft ze prachtige foto’s van onze dieren gemaakt!

Edith

2 uur gereden om vervolgens een uur te vroeg aanwezig te zijn! (Was minder druk op de weg dan gedacht haha). Even een belletje plegen of het eerder kon en dat kon! Wat een service! Dat was al een pluspunt! Mijn border is nogal wat angstig voor vreemde plaatsen en mensen en hier is ruim de tijd voor genomen om haar eerst lekker te laten wennen, als het 10 minuten langer had geduurd had ze bij Annette op schoot gezeten haha. Erg blij met de foto’s en ook met de duo-portret! Vind het knap als je een witte en een zwarte hond zo mooi kan samenvoegen en was er dan ook gewoon stil van!Ik raad dan ook iedereen aan om die reis richting Zwolle te maken want het is het meer dan waard!

Mieke

Boek je sessie