foto_kitten_wordt_waterverf_in_photoshop
Fotografie op locatie,  Studiofotografie,  Uncategorized

Gewijzigde dienstverlening (Covid-19)


Geen fotoshoots maar wel Photoshop! πŸ“ΈπŸ–Œ

Meer info over mijn dienstverlening in coronatijden

Het is op de website even stil geweest omdat ik de afgelopen week druk ben geweest met het helpen van mijn moeder, die helaas gezondheidsproblemen heeft (geen corona, maar wel vervelende andere dingen).

Daarom nu pas wat info over mijn aangepaste dienstverlening.

WAT DOE IK NU NIET:

β€’ Fotoshoots, zowel in de studio als buiten op locatie, gaan voorlopig niet door. Afspraken die gemaakt zijn t/m 28 april vervallen en worden in overleg verzet naar een later tijdstip. 

β€’ Cadeaubonnen kunnen nu niet worden verzilverd, maar worden wel met 6 maanden verlengd 

WAT DOE IK NU WEL:

β€’ Nabestellingen van eerdere fotoshoots kunnen gewoon doorgegeven worden, en zal ik voor je regelen. Ze worden in principe verzonden. 

β€’ Photoshopdiensten zijn uiteraard beschikbaar! Zowel voor foto’s die ik heb gemaakt als foto’s die je zelf hebt gemaakt.* 
Te denken valt aan:
– Het ontwerpen van collages (vb 1-3 in onderstaand album)
– Verschillende uitvoeringen van een foto maken zoals waterverf (vb 4-5 in onderstaand album), pop art (vb 6-8 in onderstaand album), mixen van foto’s (vb 9-10 in onderstaand album) en achtergrond aanpassen
– Storende elementen in een foto wegwerken

*Graag zelfs, want ik heb voorlopig geen ander werk te doen. Wel altijd de foto eerst ter beoordeling sturen naar mijn mailadres of -nog beter- het origineel meteen toezenden met WeTransfer naar mijn mailadres fotohagemeijer@gmail.com. Dan hoor je -vrijblijvend- van mij of ik de gewenste Photoshop bewerking voor je kan doen, en wat de kosten zijn.

Fijne Pasen! Groetjes en een poot πŸΎ van ons! Blijf gezond, tot mails en hopelijk tot snel weerziens 

Boek je sessie