Annette Hagemeijer

Welkom!

Mijn naam is Annette Hagemeijer. Al vanaf ik op mijn 10e verjaardag een cameraatje kreeg van mijn vader ben ik geïnteresseerd in fotografie. Een jaar of 15 geleden heb ik de Fotovakschool gedaan, omdat ik het fotograferen niet kon laten.

In mijn vrije tijd zijn mijn eigen kinderen en huisdieren (honden, kat, varkens, geiten enz) mijn favoriete onderwerpen. Je hebt er geduld voor nodig maar het leuke van kinderen en dieren is dat ze zich niet zo bewust zijn van de camera, en natuurlijk onverwachte dingen doen. Ik vind het erg leuk om juist die onverwachte momenten vast te leggen.

Vandaar dat ik me heb gespecialiseerd in het fotograferen van honden en mensen (o.a. individuele portretten, gezinnen maar ook zakelijke portretten zijn mogelijk).

Bij voorkeur op locatie, want dan kunnen ze nog meer zichzelf zijn, maar ook studiofoto’s (niet voor grote groepen) behoren tot de mogelijkheden. Ik heb vlakbij Zwolle mijn eigen studio.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier! Wil je meer zien, stuur me een mailtje, volg me op Facebook of op Instagram (@annettehagemeijer.nl).

Ik hoop jou, je familie en/of jouw hond eens te ontmoeten!

Liefs Annette