Dieren,  Honden,  Studiofotografie

Kerstfotoshoot + kerstkaarten! πŸŽ„

Wil je iets origineels en persoonlijks doen dit jaar, boek dan een speciale kerstfotoshoot van je hond (of je kind!), en stuur het resultaat als een kerstgroet(kaart) naar je familie en vrienden! πŸΆ

HET IS NOG MINDER DAN 60 DAGEN TOT KERST, ja Γ©cht!  Dus boek zsm! 😱

Ik plan een paar momenten in november voor kerstfotoshoots. Mocht je interesse hebben, dan hoor ik dat graag. Voor meer info betreffende dag en tijdstip stuur me dan een PB via Facebook, mail (fotohagemeijer@gmail.com) of bel (0643131536) vrijblijvend.

De kosten bedragen €60,- en dat is inclusief:
β€’ 1-2 honden (evt 1 hond en 1 kind mag ook, en een foto met alleen een kind mag ook!);
β€’ Je kunt tijdens de fotoshoot de foto voor de kaart meteen kiezen;
β€’ De foto van je keuze wordt bewerkt, en kan van een tekst voorzien worden (als je dat wilt);
β€’ 1 setje van 8 fotokaarten (maat A6) incl enveloppen afgedrukt door een fotovaklab thuisbezorgd (uiteraard is er de mogelijkheid tot het bestellen van meer kaarten);.
β€’ 1 digitale foto die je zelf kunt laten afdrukken tot max 30×40/45cm plus het bijbehorende laag resolutie bestandje met logo voor social media (meer foto’s bijbestellen kan altijd)
β€’ Zie hierboven bij de foto’s wat voorbeelden van props die ik in de studio heb, die kun je gebruiken, maar je mag natuurlijk ook je eigen spulletjes meenemen als je iets bijzonders hebt dat je graag wilt gebruiken!

Ik hoop jullie gauw te zien in de studio (in Zwolle)!! πŸŽ„

Boek je sessie