Uncategorized

Mededeling …๐Ÿ˜” (lees door tot het eind)

Tijdens mijn vakantie toch een bericht omdat ik helaas een aantal maanden pauze zal moeten inlassen van mijn werk. Nadat mijn ‘snelle’ camera al kapot ging en ipv 2 weken nu ongeveer 6 weken bij de reparateur ligt, nu nog een vervelend bericht.Sommigen van jullie weten dat mijn moeder nogal wat zorg vraagt, inmiddels is toch nog vrij plotseling duidelijk geworden dat mijn moeder niet meer zelfstandig kan wonen en op korte termijn zal moeten verhuizen naar een verpleeghuis. Dat betekent alle hens aan dek de komende maanden voor mij en mijn man tot ze verhuisd is, en ook nog wel een poos daarna, omdat haar huis leeg gehaald moet worden.

WAT BETEKENT DIT PRECIES

Dit betekent in de praktijk dat:

โ€ข fotoshoots die al gepland staan, gewoon door zullen gaan;-

โ€ข nabestellingen zullen worden afgewerkt maar met enige vertraging;

โ€ข klanten die al een cadeaubon hebben, deze kunnen inwisselen nรก 15 oktober 2021 (dit geldt niet voor kortingsbonnen!);

โ€ข er pas vanaf eind februari 2022 weer ruimte in de agenda is voor nieuwe fotoshoots;

โ€ข workshops en online coachings worden vanaf eind maart 2022 weer aangeboden. Reserveren kan wel alvast via de mail

โ€ข de fotostudio in Ossenzijl niet in oktober zal worden geopend maar pas ongeveer eind februari 2022.

โ€ข Ook zal ik minder aanwezig zijn op social media.

Dank voor jullie begrip en geduld. Heb je toch een vraag over wat dit betekent voor jouw fotoshoot/nabestellingen oid, stuur me dan een mail naar fotohagemeijer@gmail.com

Model: Galgo Tim ๐Ÿ˜Baasje: Saskia

Boek je sessie