Beauceron_pup_studiofoto
Teckel_studio_roze_achtergrond
Fries_stabij_pup_stabyhound_puppy
Bordercollie_blue_background_studiophoto
Chihuahua_groene_achtergrond
dalmatier_in_de_studio
Commercial_hondenfotografie_studio

Honden in de studio

Ik beschik over een kleine thuisstudio, waar ik 1 hond of kat (2 dieren omstebeurt kan uiteraard, of soms 2 honden tegelijk, hangt van het karakter en de grootte van de honden af) kan fotograferen. Ik houd van kleurrijk (zoals je ziet ;-)) dus ik heb altijd diverse kleuren op voorraad waar je uit kunt kiezen. Wit kan niet in mijn thuisstudio (dat vergt nog meer ruimte + lampen). Vraag gerust naar de opties.

In enkele gevallen kan ik de studio meenemen naar een andere locatie. Echter, dat is beperkt mogelijk, want ik heb vrij veel ruimte nodig -ongeveer 4x5m- om  de studio op te zetten. Reken er in dat geval op dat we dan ongeveer 1,5 uur nodig hebben in totaal om de studio op te zetten en de foto’s te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, als je bijvoorbeeld twijfelt over de omvang van de ruimte die je hebt voor de studio, of vragen hebt over studio-achtergrondkleuren of iets dergelijks.

In een studio-setting is het ook mogelijk om een zogenaamd ‘duo’-portret te maken, waarbij de portretten van twee dieren worden samengevoegd tot 1 portret. In mijn portfolio pagina vind je ook een fotogalerij met voorbeelden hiervan.

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO’S OM ZE GROTER TE ZIEN

Boek je sessie