Laekense_herder_fotograaf
Friese_stabij_in_de_sneeuw_stabyhound
Galgo_foto_zichthonden_sighthounds
puppies_in_a_tub_laekenois_shepherd
nestfoto_rottweiler_puppies_groepsfoto
chow_chow_pup_hondenfotografie
Boerboel_pup_puber_foto
bordercollie_hondenfotograaf
Zwitserse_herder_pup_fotoshoot
Tornjak_hondenfotograaf_foto_annette Hagemeijer
Wolfhond_wolfshond
Franse_bulldog_hond_fotografie_foto_Zwolle
Staffordshire_bullterrier_hondenfotografie_fotograaf_zwolle
tamaskan_dog_foto_hondenfotograaf
Oudduitse_herderpup_foto

Honden

,  

 

We houden van onze honden, maar soms kan het best lastig zijn om zelf dat ene speciale portret van hem of haar, die mooie herinnering, te maken

Ze zitten nooit stil, komen altijd naar je toegerend terwijl je net een foto van ze wil maken, en je kunt ze ook niet uitleggen wat we precies van ze willen. En soms is je mobiel of camera ook niet toereikend, in snelheid of kwaliteit bijvoorbeeld. Wil je toch graag je beste vriend vastleggen voor later? Dan doe ik dat met alle plezier voor je! Alle fases van een hondenleven zijn geschikt, maar wacht niet te lang, want de jaren vliegen voorbij. Stuur me vrijblijvend een berichtje voor meer info en een afspraak.

PUPPIES, PUPPIES EN MEER PUPPIES…. zo schattig!

Puppies zijn nog wat lastiger te fotograferen, want ze zijn meestal ‘o zo snel’! Heb jij een pup, boek dan gauw een fotosessie, want de schattige puppyfase is voorbij voordat je het weet. Het is ook mogelijk om een speciaal pakket te nemen voor 2 of 3 sessies t/m het eerste levensjaar zodat je al die leuke fases vast hebt gelegd voor later. Een mooi aandenken voor later!

Voor fokkers heb ik ook een pakket met een speciaal aanbod voor nestfotografie. Je ziet in de slideshow hierboven (klik op de pijltjes) en hieronder een paar voorbeelden van een nestfoto. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO’S OM ZE GROTER TE ZIEN

 

Boek je sessie